New year's eve

Skrivet -2012-12-31 - 21:29:35 | Kategorier - TODAY I'M WEARING THIS

Sammanfattning av året Januari till april

Skrivet -2012-12-31 - 16:32:11 | Kategorier - MTOTFLS
JANUARI - umgicks väldigt mycket med Emma. Haha hade skitkul, saknar den tiden! Samtidigt så pågick en period som jag önskar att jag kunde skött lite bättre...
 
 
 FEBRUARI - fortsatte umgås med Emma, satte mig i riktig deep shit, flydde och hittade tillbaks till min bästa vän, åkte till Ullared med Vendela, började umgås med Andreas..
 
 
MARS - Fyllde 15 och firade det på hotell. Tappade kontakten mer och mer med Emelie och fortsatte umgås med Andreas..
 
 
APRIL - Valborg blev kaoz, började bråka med Vendela, kom Philip väldigt nära och fick en kompis man alltid kunde räkna med. Jag och Josse hittade varandra och hade sjukt jäkla kul tillsammans. Jag och Alva gled isär vid den här tiden och jag lyckades också bli lite sådär olyckligt kär i en nära vän..

Instagram

Skrivet -2012-12-31 - 12:58:52 | Kategorier - MTOTFLS
När jag inte uppdaterar bloggen så hittar ni mina senaste bilder på instagram.
Theahoffsten heter jag där!

Details

Skrivet -2012-12-30 - 20:58:29 | Kategorier - TODAY I'M WEARING THIS


Söndagsbio

Skrivet -2012-12-30 - 14:53:44 | Kategorier - MTOTFLS

Biomys med mormor. En oväntad vänskap som ni ser, har bara hört bra om den så det ska bli kul! Hoppas ni har en bra söndag. Kram!


Bekännelser

Skrivet -2012-12-30 - 12:45:00 | Kategorier - BEKÄNNELSER
Min musiksmak är väldigt blandad, gillar allt möjligt.
Har blivit jätteslarvig med maten det här lovet, har skippat frukost och kanske ätit en gång om dagen. Inte bra, inte bra!
Jag har också vänt på dygnet, somnar vid 3 på natten och vaknar runt 12 dagen efter. Måste ändra på det sista veckan nu, finns ju inget kvar av dagen annars då!
Önskar att jag kunde spela gitarr!
Jag köper aldrig saker på rea längre. Har märkt att det är dom kläderna man bara använder 1 gång och sen ligger de längst in i garderoben resten av tiden.
Jag HATAR att va blek. Och just nu är det precis vad jag är. Har knappt någon bikinilinje kvar längre så måste verkligen sola.
Jag har precis varit beroende av världens bästa serie, Dexter. Plöjde igenom alla avsnitt på bara några dagar haha.
Har haft weheartit ett tag nu men fattar dock ingenting.
Fått höra flera gånger att jag är lik Molly Sandén, förstår inte hur dom menar. Håller inte med alls haha!
Får jätte lätt kramp i mina fötter. Kan ligga i min säng och typ kolla på film och från ingenstans kan jag få världens kramp!

Ingen bra kväll

Skrivet -2012-12-29 - 20:17:27 | Kategorier - MTOTFLS

Rätt skönt att träna imorse trots att jag var dödstrött. Åkte sen till Tornby och senare stan med mamma och mormor. Åt lite lunch och fick med mig ett linne hem, inget mer med det. Sen dess har jag bara legat och kollat på Harry Potter, och nu är det stjärnorna på slottet. Som ni ser så spenderas kvällen ensam i min stora säng framför hen som aldrig sviker mig - tvn. Puss!


Fredag 28 December

Skrivet -2012-12-29 - 02:07:00 | Kategorier - MTOTFLS
Hej! Imorse gick jag upp tidigt för första gången för att spela lite träningsmatcher. Vann alla 3 utan avbytare så det var rätt så gött! Efter att jag fick i mig lite käk drog jag mig ner till gymmet för att möta upp Josse. Gymmade inte ihjäl oss om man säger så..
Resten av kvällen bjöd på huvudvärk, men efter att jag sovit en stund framför hockeyn så kom F hit. Låg och kollade på film mesta dels utav tiden.. Imorgon väntar tidig träning. JIPPIE!

THEA, 15, LINKÖPING.
Jag heter Thea Hoffsten, är 15 år/född 1997 och bloggar om mitt liv här i Linköping. Jag spelar handboll och fotboll, i RPiF respektive DFF Kenty. Spenderar alltså den mesta tiden på att träna men har självklart också tid över för min familj och mina fina vänner! Lämna gärna en kommentar eller kontakta mig på [email protected] om du har några frågor eller funderingar!
Ha det bra, Kram!♥

RSS 2.0